Esdoorn Bungalowverhuur De, Nijkerk Gld

Economische Info

KvK-nummer

Beschrijving

Vakantieverblijf De Esdoorn ligt aan de rand van de prachtige Veluwe, net buiten het gezellige vakantieplaatsje Voorthuizen. Een ideale omgeving voor rust, wandelen en fietsen. In de nabije omgeving vindt u uitgestrekte bossen, de Voorthuizer Heuveltjes en voor de water(sport)liefhebber is er het recreatiegebied Zeumeren en het plaatselijke zwembad.
In Voorthuizen kunt u al uw boodschappen doen (verschillende supermarkten en elke zaterdag markt) en er zijn volop gezellige terrasjes en restaurants. De Veluwse plaatsjes Barneveld (in het hoogseizoen elke donderdag Oud-Veluwse markt) en Putten (o.a. Subtropisch Zwemparadijs) liggen vlakbij

De Esdoorn is een klein familiebedrijf, met persoonlijke aandacht voor de gasten en een gemoedelijke sfeer. We proberen het iedereen naar de zin te maken! De huisjes op de Esdoorn ( 2 -, 4 - en 6-persoons) zijn volledig vrijstaand, goed onderhouden, schoon en van alle gemakken voorzien. Er is gratis Wi-Fi op het terrein. Ieder huisje heeft een eigen 'erfje' met wat tuinmeubeltjes. Voor de kleintjes is er een zandbak; een speeltuintje met o.a. een trampoline en een groot speelveld.
We houden veel van dieren (we koesteren de vele vogels en eekhoorns op het terrein), maar hebben er bewust voor gekozen om de huisjes volledig huisdiervrij te houden, zodat ook mensen met een allergie zorgeloos bij ons terecht kunnen.

Trefwoorden:
Bos, Speeltuin, Volwassenen, Wasserette, Senioren, Kinder, Fietsverhuur, Vakantiehuis Vakantiewoning, Vakantiepark Recreatiepark, Draadloos Internet Wifi
Huizen & Appartementenverhuur
Esdoorn Bungalowverhuur De zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Esdoorn Bungalowverhuur De!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

1. Harremaatweg 5