Binderij Callenbach, Nijkerk

Fax:
Website:
Mededeling aan bedrijf sturen
Geactualiseerd meer dan 6 maanden geleden | Gegevens wijziging melden| Onjuiste gegevens opgeven

Beschrijving

Callenbach Van Wijk - Een betrouwbare binderij met een rijke historie, waar u terecht kunt voor hard covers, soft covers, opbergbanden en meer… Met ons hypermoderne machinepark verzorgen we zowel grote als kleine oplages (o.a. printing on demand), variërend van een grote atlas tot een kleine agenda en van een dun prentenboekje tot een dikke catalogus.

Gedetailleerde beschrijving:
Callenbach - Centraal gelegen in Nijkerk, houden onze medewerkers zich voornamelijk bezig met het produceren van hardgebonden boeken en opbergsystemen. Of het nu gaat om zeer grote oplages, of printing on demand, Binderij Callenbach staat voor u klaar. In bepaalde gevallen, denk aan zeer kleine oplages, kunnen we bovendien altijd een beroep doen op ons naastgelegen zusterbedrijf Callpack.

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Binderij Callenbach!

Deel je ervaringen!

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

1. Bellstraat 7
    3861 NP  Nijkerk